Посрба по мотивима драме НАКАЗЕ Лика Хибнера

 

Лица:

СТИВЕН……………………..Иван Јанковић

ПЕТРА………………………..Маја Јанковић

МИЛОСИЈА………………..Маја Јовановић

ЛИЛИ………………………….Сузана Грујић

 

 

О ПРЕДСТАВИ:

Представа “ПОЛОВЊАЧЕ”  говори о моћном демагошком утицају телевизије на млаđе људе који пролазе кроз мучне процесе сазревања у конзуматском масмедијском друштву. Три девојке које долазе на кастинг за водитеља емисије представнице су младих људи који су у сталном сукобу са околином због раскорака између жеља и могућности. Ова прича се тиче младих људи који се данас у великом броју представљају јавности преко медија, начином и средствима које они користе да би дошли до онога што мисле да су њихови циљеви. Ова прича би требало да се тиче и невероватног броја конзумената на нашим и светским телевизијама. Ко су људи који имају потребу да разголићују своју интиму као учесници таквих емисија пред милионским гледалиштем… или је можда још важније питање ко су они који то гледају?

Наша представа се бави питањем да ли у неком тренутку треба одустати у том такмичењу ( био то кастинг, аудиција, риалити шоу) кад све води ка рушењу интегритета једне личности или по сваку цену треба ићи до краја.

 

 

Резервација карата

Радно време благајне је радним данима од 08-20 часова, недељом од 10 часова до почетка представе.

Име (обавезно)

Презиме (обавезно)

Адреса е-поште

Број телефона (обавезно)

Представа (обавезно)

Broj karata (обавезно)

Ваша порука

Одговори

*Обавезна информација

Ваш захтев за резервацију карата биће потврђен по добијању телефонске или е-маил потврде са благајне Народног позоришта Лесковац. Рок за подизање резервисаних карата је 2 дана од потврде резервације, или 24 сата пре почетка представе. На дан одржавања представе резервације неће важити. Резервација је важећа искључиво уколико се резервисане карте подигну у назначеном термину.

НАЧИН ПЛАЋАЊА

  1. ГОТОВИНОМ, на благајни Народног позоришта Лесковац непосредно пре почетка представе. Напомињемо да је овај начин плаћања примењив само ако је благовремено извршена и потврђена резервација улазница.
  2. ОДЛОЖЕНИМ ПЛАЋАЊЕМ (профактуром коју Народно позориште Лесковац издаје на захтев корисника).

Информације и резервације на телефон 016 236 333